Horsens Petanque Klub

Horsens Petanque Klub
Schüttesvej 1
8700 Horsens

Klubben er stiftet d. 14 September 1995, og har hjemmebane på
”HORSENS PETANQUE ARENA”
Klubbens baner ved Dyrskuepladsen er anlagt i 2001 af Horsens Petanque Klub med økonomisk støtte fra: Horsens Kommune, DGI-Sydøstjylland, Vingsted Centeret, Familien Hede Nielsens Fond, Hatting El ApS og Tuborgfonden.

Klubben deltager i Dansk Petanque Forbunds landsdækkende turnering med hold i Elitedivisionen, Danmarksserien og Regionalserien. Der er også tilmeldt flere hold i turneringen under DGI Sydøstjylland. Der er både sommer og vinterturneringer i begge regi, hvor der spilles indendørs.

Klubben afholder et årligt stævne, med deltagelse af ca. 120 spillere. Der afholdes årligt klubmesterskab både i double og single. Herudover har vi hold med i en række stævner over hele landet. Vi afholder også gerne firmaarrangementer. Kontakt bestyrelsen for yderligere information vedr. sådanne arrangementer.

Siden 2009 har vi arrangeret en årlig petanqueturnering for firmahold, hvilket har været en stor succes og som vi fortsat vil arrangerer i årene fremover.

Kunne du tænke dig at afprøve dine evner på petanquebanerne, så kontakt et medlem af bestyrelsen eller spilleudvalget. Du er også velkommen til at kigge forbi på en af vores træningsdage.

Vi træner
Onsdag kl. 18.30 – Klubaften
Torsdag kl. 18.30 – Licenstræning. Ikke licensspillere er også velkomne, men spiller for sig selv.
Fredag kl. 09.00 I Fredagsklubben er alle velkomne. Det er for alle dem der har tid. Der startes altid ud med kaffe og rundstykker.
Søndag kl. 10.00

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *