Turnering i Odder | Horsens Petanque Klub

Turnering i Odder19/01/16 21:59
De røde lamper lyste i Odder i dag. Alt var optaget. Dagens turnering var booket helt op, med deltagelse af 24 hold. Det gav lidt udfordringer i logistikken når man skulle bevæge sig rundt på banen, idet at alle baner var delt op i dobbeltbaner, og man derfor skulle være meget opmærksom på hvad der skete omkring sig. Synes dog efterhånden at de fleste er blevet gode til at tage hensyn til kampene på nabobanerne, og give plads når der kræves dette.

Flere Horsensspillere deltog i dagens turnering, men det blev en dag uden de helt store topplaceringer, selvom Niels Ege & Emil Petersen var lige ved og næsten, med en 5. plads.
Torben Vous blev sammen med Petter Hvid fra Højbjerg nr. 7, Vera Overgaard & Jørn Nielsen blev nr. 10, Bente Kristiansen blev sammen med Anni Kristensen fra Bøgeskov nr. 11, og for Harry Ellehede & Claus BonZo´s vedkommende, blev det til en skuffende 20. plads, og en enkeltbillet direkte hjem til træningsbanen.

“Hvem var det der vandt idag, det var dem fra Brabrand af” har det nok lydt i et par biler på vej hjem fra Odder idag, da der med en enkelt undtagelse var Brabrand spillere på alle podiepladser.
Turneringen blev vundet af Lennart Jensen (Brabrand) & Kasper Bak Laursen (Bøgeskov), foran Henrik Vedel & Flemming Schmidt (Brabrand), og på 3. pladsen, Jean Claude Aissa & Ilse Larsen (Brabrand)

Næste turnering i Bouledrome Odder er Triple-turneringen d. 27. Februar.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *