Weekendens Resultater | Horsens Petanque Klub

Weekendens Resultater12/02/16 07:00
Termometeret viste minus 9 grader da undertegnede stod op Lørdag morgen kl. 05.30, og der var intet der tydede på at det skulle blive meget varmere i løbet af dagen, da kursen blev sat mod Bøgeskov, til dagens Triple turnering.
Den første times tid var der meget koldt, men da først solen bragede igennem på himmelen, blev det ganske lunt at spille, og flere mennesker var nød til at smide det yderste lag tøj for ikke at have det for varmt.
Der deltog 27 tripler i dagens turnering, men der var desværre ikke nogen Horsensspillere i præmierækken. Turneringen blev vundet af Jonas Kristensen, Dennis Steffensen og Søren Gregersen fra Bøgeskov, efterfulgt af Peter Laursen, Peter Ellekær & Lars Andersen (Vennerne/StarPetanque), og på 3. pladsen Einar Stærk, Jean Claude Aissa & Stephane Seigneuret (Brabrand/Herrup).
De første Horsens spillere dukkede op på resultatlisten da vi nåede til 10. pladsen, hvor Harry Ellehede & Claus Jakobsen placerede sig med deres makker Kim Frost fra Bøgeskov. Som nr. 15 havde vi en ren Horsens triple. Kenneth Pedersen, Claus Madsen og en turneringsdebutant i form af Simon Poulsen. På plads nr. 20 placerede Bente Kristiansen sig sammen med Annie Kristensen & Charlot Thomsen (Bøgeskov/KPK)

Til Søndagens vinterspil i Hvirring Petanque Hal deltog ialt 45 spillere, hvoraf de 5 var fra Horsens. Leif Ranthe, Sigrid Gosvig, Kristian Nielsen, Claus Jakobsen, og Henrik Vedel, som lidt endnu kan stille op for Horsens Petanque Klub. Det endelige resultat er ikke offentliggjort endnu, da turneringsledelsen skulle fintælle resultaterne pga. de mange deltagere, men både Kristian Nielsen & Claus Jakobsen vandt alle deres 3 kampe, og placerede sig i Top 6.

Edit: Søndag aften og en fintælling senere er det endelige resultat fra Hvirring gjort op. seks spillere endte på 3 sejre, og af dem var det Svend Petersen fra Hvirring, der med scoren 39-12 placerede sig øverst, skarpt efterfulgt af to Horsens spillere, Claus Jakobsen (39-13) og Kristian Nielsen (39-15)

Leif Ranthe blev nummer 14 med 2 sejre, Henrik Vedel nummer 19 med 2 sejre, og Sigrid Gosvig blev nummer 27 med 1 sejr.