Nyheder

Aug 2015Nyheder | Sep 2015 | Jul 2015Klub-billede28/08/15 11:43 Der er nu, endelig, sat hold til sidste og afgørende spillerunde, i elitedivisionen den 12. og 13. september.

Det er besluttet, at tage 10 spillere, af de 11 vi var i Vestfyn med, men da ingen spillede sig af holdet går det svære valg ud over Jens Erik.

Følgende spillere skal spille 4. Runde: Vera, Bente, Jesper, Henrik, Torben, Harry, Benny, Jørn N, Emil og Niels.

Her skal vi møde følgende hold, Starmasters, Kr. Såby, Vestfyn, Hedebo og Hvidovre, og gerne ha’ 6-8 points, dermed igen Bronze for 3. år i streg!!! Husk 13 gode råd til 13 points!

Der er booket overnatning fra lørdag til søndag, på Tune Kursuscenter, 10 enkeltværelser inkl. sengelinned og eget bad. Her vil  evt. blive tale om en egenbetaling på max 200,- kr. Afventer endelig beslutning fra HPKs bestyrelse.

I tilfælde af afbud, så giv besked snarest, vi vil også gerne have din accept til at spille de 2 dage. Tak.

Der aftales nærmere vedr kørsel på torsdag, til træningen.

Håber dog, Jens Erik vil stå klar, i tilfælde af afbud.

Hilsen
Spilleudvalget
Holdudtagelse Elitedivision28/08/15 11:22 Horsens Petanque Klub havde i weekenden 2 spillere repræsenteret i Nations Veteran Cup, som blev afholdt i Hvidovre.
Det var de hold der tilbage i April måned via kvalifikationsfinalen som blev afholdt i Horsens kvalificerede sig til at repræsentere fædrelandet i denne nyopståede turnering.
Torben Vous spillede sammen med Flemming Schmidt & Lars Schæfer, og Henrik Vedel spillede sammen med Jette Møller & Johannes Christensen.
Begge hold repræsenterede Danmark A, idet hvert hold bestod af 2 tripler.

Resultat af turneringen.

1 – Finland
2 – Holland
3 – Danmark A
4 – Danmark B
5 – Wales
6 – Estland/Østrig
7 – Norge
8 – Skotland

Der kan ses udvalgte kampe fra turneringen herNæste arrangement28/08/15 11:07 IMG_5119Horsensholdet NEON tog Søndag “den glemte” pokal hjem for sommerens kvartetturnering ved finalerunden som blev spillet i Give.
NEON endte foran Hornborg og Hvirring.

PJØKKER fra Horsens endte som nr. 5, og bibeholdte dermed sin plads i A-rækken.
RIAACLE fra Horsens vandt overbevisende 9 ud af 10 kampe i Søndags, og sluttede på ranglistens 14. plads og rykkede derfor op i A-rækken.
MEJPO fra Horsens endte som nr. 16 på ranglisten, og bibeholdt dermed deres plads i A-rækken.
TEAM 5 fra Horsens endte på ranglistens plads nr. 23, og forbliver i B-rækken.

Et flot punktum af de deltagende Horsenshold, som til næste år har 4 hold af de 16 der deltager i A-rækken.Horsens Cup Double23/08/15 20:24 Efter et veloverstået DM og Horsens Cup er det nu blevet tid til at fejre klubbens 20 års Jubilæum internt.
Husk derfor at sætte kryds i kalenderen i weekenden d. 26-27/9.

I denne weekend vil der Lørdag være klubmesterskaber i single, med efterfølgende klubfest.
Dagen efter vil der med eller uden hovedpine være klubmesterskaber i double.
Vi håber på en meget stor deltagelse i denne weekend.
Nærmere info ang. arrangementet tilgår senere.Horsens Cup Triple Rangliste22/08/15 20:23 IMG_5115Det er ikke nemt at samle hele klubben på samme aften, til at få taget et klubbillede, så vi valgte at bruge aftenens DM-medhjælper arrangement til at få taget et billede i vores nye tøj. Resultatet kan ses her.Horsens Petanque Klub fylder 20 år18/08/15 07:53 Så er årets Horsens Cup forbi, vinderne er fundet, oprydningen er slut, og alt er pakket ned så det er klar til næste gang det skal i brug.
Det blev endnu en dag i solskin, men vi havde vel heller ikke forventet andet, for solen skinner jo altid i Horsens.

Dagen begyndte dog med nogle startvanskeligheder, idet to selvudnævnte “fjolser” mødte op, og ved indskrivningsbordet finder ud af at de havde glemt at tilmelde sig. Da vi stod med 32 tilmeldte hold, samt et ikke tilmeldt hold og gerne ville have et lige antal, så vi kunne undgå at nogen skulle sidde over, måtte vi ringe et hold ind da klokken var 9.10. Vi nåede det, og kunne med små 10 minutters forsinkelse skyde Horsens Cup´s sidste spilledag igang. Jeg vil ikke sætte navn på disse to “fjolser”, men kan da nævne at de mødte frem med propelkasketter på hovedet.

IMG_5103Der var derfor 34 hold i dagens turnering, og præmierækken i Horsens Cup 2015 Double ser ud som følger.

Nr. 1 – Tina Fibiger Hansen & Kasper Bak Laursen (Bøgeskov)

IMG_5102Nr. 2 – Brian Taastrup & Jesper Laursen (Brabrand)
Nr. 3 – Kristian Nielsen & Harry Ellehede (Horsens)
Nr. 4 – Per Mølgård (UK) & Emil Petersen (Horsens)

IMG_5101Nr. 5 – Bjarne Hansen (FC Kliken) & Kim Frost (Le Petit)
Nr. 6 – Anni Kristensen & Ole Kristensen (Bøgeskov)

De resterende resultater for Horsens spillere er.

Nr. 12 – Leif Ranthe & Claus Jakobsen
Nr. 13 – Mikkel Aabo & Lars Vestergaard
Nr. 14 – Kenneth Pedersen & Niels Ege
Nr. 19 – Vera Overgaard & Jørn Nielsen
Nr. 26 – Jens Erik Bull & Benny Jessing
Nr. 27 – Per Holk & Margrethe Sørensen
Nr. 28 – Minna Pedersen & Lillian Thomsen
Nr. 33 – Birthe Sørensen & Tage Sørensen

Vi vil gerne fra Horsens Petanque Klub takke jer alle for endnu en dejlig petanque weekend, og ikke mindst sende en stor tak til alle vores frivillige, som ovenpå en hård DM uge igen stiller sig til rådighed for klubben, og ikke bare yder det de bliver bedt om, men altid 75% mere. Endnu en gang må vi understrege at uden jer, var der ingen Horsens Cup. Tak er kun et fattigt ord, men hold k….hvor er i seje.

DM i Præcisions-skydning17/08/15 07:49 Det er efterhånden mere reglen end undtagelsen at der altid er godt vejr i Horsens. Efter en DM turnering med fremragende vejr skulle det vise sig om vejrguderne endnu en gang var med os, og de havde ikke glemt hvordan vejret skal være når der er turnering i Horsens. Det blev en dag hvor solen ikke en eneste gang gemte sig bag en sky, og spillerne kiggede langt efter skyggesteder under kampene.

IMG_5067 (1)Weekendens 20 års jubilæumsturnering i Triple havde 32 deltagende hold, og der var derfor brug for at tage de meget udfordrende baner på parkeringspladsen i brug.
En stor tak skal lyde til alle for en rigtig god petanque dag, men ikke mindst de frivillige som endnu en gang stillede sig op og tog kampen op med telte, stole, borde, mad m.m. Uden jer ingen Horsens Cup.

IMG_5079 (1)Turneringen blev vundet af Emil Petersen (Horsens), Mathias Beyer (Bøgeskov) og Lars Bom (Hvidovre), som i kampen om 1. pladsen slog Jonas Kristensen (Bøgeskov) Lars Slot Og Jørgen Slot (Hvidovre)

IMG_5077Kampen om 3/4 pladsen stod mellem Morten Per Laursen, Morten Junge og Christian Andersen-Nielsen (Hedebo) og Torben Vous (HPK), Lars Schæfer og Flemming Schmidt (Vestfyn), og her var det holdet fra Hedebo der kunne trække sig sejrrigt ud af kampen.

Der var flere Horsens spillere i dagens turnering, og det bød på følgende resultater.

Nr. 7 – Harry Ellehede, Niels Ege & Claus Jakobsen
Nr. 8 – Henrik Vedel, sammen med Johannes Christensen (Lynge) og Brian Taastrup (Brabrand)
Nr. 9 – Benny Jessing, sammen med Kasper Bak (Bøgeskov) og Jesper Sele (Vestfyn)
Nr. 20 – Jørn Nielsen, Vera Overgaard & Kenneth Pedersen
Nr. 24 – Bente Kristiansen, sammen med Anni Kristensen (Bøgeskov) og Lis Gregersen (Brabrand)
Nr. 28 – Margrethe Sørensen, Birthe & Tage Sørensen
Nr. 30 – Claus Madsen, Minna Pedersen & Lillian Holst Thomsen
Nr. 32 – Else Weirauch, Kaj & Åse Jensen
Firma Petanque13/08/15 21:11 03d55b1955-fødselsdagsflagSå er Horsens Petanque Klub igen klar med banerne! Arrangementet er samtidig klubbens 20 års jubilæum, der fejres over 2 dage i den kommende weekend.

Efter et forrygende DM først i juli er klubben igen arrangør af en større turnering med deltagelse af store dele af den danske elite.

Nu gælder der årets sidste triple rangliste turnering, petanque sportens Konge disciplin.
Gennem 8 etaper er der blevet spillet om at kvalificere sig til et slut spil, hvor kun de 24 bedste kan deltage.

Horsens Petanque Klub har 3 spillere med i toppen, Emil Pedersen, Henrik Vedel, nybagt dansk veteran mester i præcisions skud og veteran landsholds spiller, samt Torben Vous, der også spiller på det danske veteran landshold.

Lørdag spilles triple, søndag spilles en double turnering.
Alle er velkomne til at kigge forbi banerne på Schyttesvej over for Scandic, hvor spillet startes kl. 9.30 begge dage. Veteranlandsholdet11/08/15 11:48 Henrik Vedel skød sig efter en meget vanskelig start med rene forbiere ud af dødevandet, og fik sigtekornet rettet så meget ind, at han skød bedst både i kvart, semi og finale. Henrik er dermed for andet år i træk Dansk Mester i præcisionsskydning.

Fra Føvling Open i weekenden kan vi nævne at Jens Erik Bull & Benny Jessing nåede til semifinalen i A. Harry Ellehede nåede til semifinalen i B, sammen med Kim Frost, og Niels Ege & Vera Overgaard nåede til kvartfinalen i B.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *