Nu nærmer tiden sig | Horsens Petanque Klub

Nu nærmer tiden sig24/06/15 10:00
Så nærmer starten på DM i petanque i Horsens sig med hastige skridt. 
Onsdag d. 1. Juli kl. 17.30 lyder startskuddet til dette års Danmarksmesterskaber, med den årlige tradition: Rekordforsøg i ½ times skud. 
 
klMia Nordbeck Carlsson som i 2014 sammen med det danske kvindelandshold vandt sølv ved europamesterskaberne, og som til dagligt spiller i Solrød klubben Starmasters, skal forsøge at slå den rekord hun satte i 2014, hvor hun på 500 skud ramte 251 gange, og ud af disse lavede hun 66 carreauer, hvilket betyder at skudkuglen bliver liggende og kuglen der skydes efter forsvinder. 
 
Når rekordforsøget er overstået vil Horsens Petanque Klub gerne invitere til prøvespil med start kl. 18.30, som er åben for alle, såvel erfarne petanquespillere som borgere i Horsens, der har lyst til at prøve at spille petanque på konkurrence banerne. 
 
Turneringen vil blive spillet som doubleturnering over 3 runder. I hver runde spilles med en ny makker, og erfarne og begyndere kommer til at spille med og mod hinanden. For dem der ikke før har stiftet bekendtskab med spillet, skulle der derfor blive rig mulighed for at få et fint indblik i spillet og dets udfordringer. Vi håber at mange vil tage imod invitationen og komme og deltage.
 
Har man lyst til at deltage i turneringen, hvor der for folk over 18 år, står rødvin på højkant, og for dem under 18 år, kan vindes sodavand, kan man fra kl. 17.00 til 18.15 tilmelde sig ved aftenens turneringsudvalg. 
Præmierne bliver uddelt som placerings præmier. Det er altså ikke nødvendigvis vinderen der tager det hele. 
Det er gratis for alle at deltage i turneringen, som forventes at slutte ca. Kl. 22. 
Det er muligt at låne petanquekugler, men medbring gerne dine egne.
 
Torsdag morgen går det officielle Danmarksmesterskab i gang hvor der dystes i single. De efterfølgende dage indtil søndag står menuen på Mixdouble, Triple og Double. 
Alle dage starter spillet kl. 09.30, og det forventes at der først findes en Danmarksmester i de forskellige klasser sent på eftermiddagen eller først på aftenen. 
 
Der spilles både på Horsens Petanque Klubs faste baner ved siden af Dyrskuepladsen, og på parkeringsarealet i Bygholm Park/v. Scandic. Der bliver alle dage rig mulighed for at stifte bekendtskab med både bredden og eliten af dansk petanque. 
Er du til hygge, seriøs konkurrence og gode sportskampe, så gør dig selv den tjeneste at kigge forbi Horsens Petanque Klub fra 1-5 Juli. 

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *