DM i Præcisions-skydning | Horsens Petanque Klub

DM i Præcisions-skydning17/08/15 07:49 Det er efterhånden mere reglen end undtagelsen at der altid er godt vejr i Horsens. Efter en DM turnering med fremragende vejr skulle det vise sig om vejrguderne endnu en gang var med os, og de havde ikke glemt hvordan vejret skal være når der er turnering i Horsens. Det blev en dag hvor solen ikke en eneste gang gemte sig bag en sky, og spillerne kiggede langt efter skyggesteder under kampene.

IMG_5067 (1)Weekendens 20 års jubilæumsturnering i Triple havde 32 deltagende hold, og der var derfor brug for at tage de meget udfordrende baner på parkeringspladsen i brug.
En stor tak skal lyde til alle for en rigtig god petanque dag, men ikke mindst de frivillige som endnu en gang stillede sig op og tog kampen op med telte, stole, borde, mad m.m. Uden jer ingen Horsens Cup.

IMG_5079 (1)Turneringen blev vundet af Emil Petersen (Horsens), Mathias Beyer (Bøgeskov) og Lars Bom (Hvidovre), som i kampen om 1. pladsen slog Jonas Kristensen (Bøgeskov) Lars Slot Og Jørgen Slot (Hvidovre)

IMG_5077Kampen om 3/4 pladsen stod mellem Morten Per Laursen, Morten Junge og Christian Andersen-Nielsen (Hedebo) og Torben Vous (HPK), Lars Schæfer og Flemming Schmidt (Vestfyn), og her var det holdet fra Hedebo der kunne trække sig sejrrigt ud af kampen.

Der var flere Horsens spillere i dagens turnering, og det bød på følgende resultater.

Nr. 7 – Harry Ellehede, Niels Ege & Claus Jakobsen
Nr. 8 – Henrik Vedel, sammen med Johannes Christensen (Lynge) og Brian Taastrup (Brabrand)
Nr. 9 – Benny Jessing, sammen med Kasper Bak (Bøgeskov) og Jesper Sele (Vestfyn)
Nr. 20 – Jørn Nielsen, Vera Overgaard & Kenneth Pedersen
Nr. 24 – Bente Kristiansen, sammen med Anni Kristensen (Bøgeskov) og Lis Gregersen (Brabrand)
Nr. 28 – Margrethe Sørensen, Birthe & Tage Sørensen
Nr. 30 – Claus Madsen, Minna Pedersen & Lillian Holst Thomsen
Nr. 32 – Else Weirauch, Kaj & Åse Jensen

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *