DM 2015 Invitation | Horsens Petanque Klub

DM 2015 Invitation19/05/15 20:45
Der var Horsens spillere på banen ved flere turneringer 2. Pinsedag, og vi bringer her løbende resultaterne fra disse når vi får kendskab til disse.

IMG_4523Vi lægger ud med DGI´s landsdelsmesterskab i double som blev spillet i Aale, hvor der deltog 33 doubler, hvoraf der var to Horsenshold. Vera Overgaard & Kenneth Pedersen, og Harry Ellehede & Claus Jakobsen, og her var det Vera & Kenneth der placerede sig bedst, på trods af at de i løbet af dagen tabte til Harry & Claus.

Begge hold sluttede på 4 sejre, og Vera & Kenneth placerede sig med scoren 56-35 på 3. pladsen, imens Harry & Claus endte på 5. pladsen med en score på 55-38.

Turneringen blev vundet af Inge Bach & Lars-Jørgen Kongesbak fra Hvirring, som spillede en brandkamp i den sidste og afgørende kamp mod Harry & Claus og tog sejren med 13-3, og endte dermed som eneste hold med 5 sejre.

Nr. 2 blev Ninna Andersen & Leif Andersen fra Glud.

IMG_0018Til Pinsestævnet i Nordjylland Petanque Klub stillede Henrik Vedel op sammen med Jean Claude Aissa fra Brabrand.

Henrik & Jean Claude vandt alle 5 kampe de spillede, og dermed også turneringen.

Nr. 2 blev Harald Bak & Peter Laursen fra Vennerne, Imens Thomas Bodo & Stephan Seigneuret (Brabrand) tog sig af 3. pladsen.