Præsentation af det nye spilletøj | Horsens Petanque Klub

Præsentation af det nye spilletøj20/03/15 13:46
Vejret og temperaturen I Bouledroume Odder i dag, stod i skarp kontrast til den bidende kulde afslutningen i DGI´s sekstet turnering lagde for dagen Lørdag formiddag.

IMG_4357Det var ikke kun temperaturen i drivhuset der var varm. Der var også flere Horsens spillere der så ud til at have fundet formen.

Vinder af årets sidste turnering i Odder blev et rent Horsenshold, bestående af Benny Jessing, Lars Vestergaard & Jens Erik Bull, som var helt suveræne gennem hele turneringen, og som endte med 5 sejre, og en score på 65-44.

På andenpladsen kom endnu et par Horsensspillere,IMG_4356 i form af Flemming Schmidt og Torben Vous, som sammen med Lars Schæfer fra Vestfyn endte på 4 sejre, og en score på 60-41.

Niels Ege fik sammen med Einar Stærk & Per Olsen fra Vestfyn en fjerdeplads.
Henrik Vedel sammen med Anne Marie Bigum & Jean Claude Aissi fra Brabrand en femteplads.
Endnu et rent Horsenshold bestående af Claus Jakobsen, Jørn Nielsen & Leif Ranthe en sjetteplads, samt Harry Ellehede, Kenneth Pedersen & Bente Kristiansen på en niendeplads.

Tak til holdet bag Bouledrome Odder for nogle gode turneringer i denne vinter. Vi vender stærkt tilbage i næste vintersæson.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *