Nyheder

Jun 2015Nyheder | Jul 2015 | May 2015Opdatering af website under DM30/06/15 16:20 Pokalskabet er opdateret med medaljehøsten fra DM 2015.Landsdelsmesterskaber – Horsens succes28/06/15 19:18 Kære medlemmer!
Jeg ønsker at give udtryk for min store glæde og respekt for den kæmpe indsats I har ydet lige siden vi påtog os at afholde DM, og især gennem den sidste uge.
Jeg ved I også har hygget jer og nydt at være med, og jeg håber I alle kommer til hægterne igen så I fortsat kan nyde sommeren.
Jeg er meget stolt på klubbens vegne! Det er udtryk for sammenhold og viser, at vi bakker op om klubbens formålsparagraf:

“Det er Horsens Petanque Klub’s formål, at skabe gode muligheder for at medlemmerne kan dyrke kuglespillet petanque og med udgangspunkt i fællesskab og det sociale liv i klubben, at udbrede kendskabet til kuglespillet petanque.”

Jeg ønsker jer alle en rigtig god sommer og glæder mig allerede til at møde jer i klubben igen.
Mange kærlige tanker
TorbenEn åben invitation til Horsens25/06/15 23:02
Da de fleste af vores vågne timer de næste mange dage skal bruges på stævnepladsen kommer der ingen opdateringer på vores officielle webside. Vi opdaterer derfor kun via vores Facebook gruppe under DM turneringen.
Er du ikke allerede medlem af gruppen kan den findes herunder.
Facebook – Petanque DM 2015 i HorsensDM Nyt – Lokalavisen Horsens25/06/15 11:08
Flaget var hejst, og solen stod højt på himmelen og sørgede for at det blev en dag med høje varmegrader under landsdelsmesterskaberne i sekstet som i dag blev spillet i Horsens.

IMG_45908 hold fra 7 forskellige klubber stillede op til dagens turnering, hvoraf to af holdene var fra Horsens.
Det ene Horsenshold under navnet “Vennerne” bestod af Niels Ege, Vera Overgaard, Jørn Nielsen, Minna Pedersen, Kenneth Pedersen & Pouel Johansen.

IMG_4591Det andet Horsenshold som meget originalt gik under navnet “Horsens 2” bestod af Harry Ellehede, Bente Kristiansen, Per Holk, Jørn Madsen, Leif Ranthe & Claus Jakobsen.
Det flaskede sig således at disse to Horsenshold skulle møde hinanden allerede i første runde, og her var det Horsensholdet der gik under navnet “Horsens 2” der trak det længste strå med en sejr på 2-1.

Det var dog det andet Horsenshold “Vennerne” der til sidst kunne sætte det største smil på ansigtet, da det var dem der stod øverst på skammelen da resultatet blev gjort op i den sidste ende.
“Vennerne” toppede listen med 13 sejre, og en fornem score på 209-152.
Lige i hælene på dagens 2. plads kom “Horsens 2” med 13 sejre, og en score på 191-157.
På 3. pladsen kom “Hvirring 1”, som endte med 10 sejre og en score på 182-155.

En rigtig god dag for Horsens Petanque Klub.
Nu nærmer tiden sig24/06/15 10:00
Så nærmer starten på DM i petanque i Horsens sig med hastige skridt. 
Onsdag d. 1. Juli kl. 17.30 lyder startskuddet til dette års Danmarksmesterskaber, med den årlige tradition: Rekordforsøg i ½ times skud. 
 
klMia Nordbeck Carlsson som i 2014 sammen med det danske kvindelandshold vandt sølv ved europamesterskaberne, og som til dagligt spiller i Solrød klubben Starmasters, skal forsøge at slå den rekord hun satte i 2014, hvor hun på 500 skud ramte 251 gange, og ud af disse lavede hun 66 carreauer, hvilket betyder at skudkuglen bliver liggende og kuglen der skydes efter forsvinder. 
 
Når rekordforsøget er overstået vil Horsens Petanque Klub gerne invitere til prøvespil med start kl. 18.30, som er åben for alle, såvel erfarne petanquespillere som borgere i Horsens, der har lyst til at prøve at spille petanque på konkurrence banerne. 
 
Turneringen vil blive spillet som doubleturnering over 3 runder. I hver runde spilles med en ny makker, og erfarne og begyndere kommer til at spille med og mod hinanden. For dem der ikke før har stiftet bekendtskab med spillet, skulle der derfor blive rig mulighed for at få et fint indblik i spillet og dets udfordringer. Vi håber at mange vil tage imod invitationen og komme og deltage.
 
Har man lyst til at deltage i turneringen, hvor der for folk over 18 år, står rødvin på højkant, og for dem under 18 år, kan vindes sodavand, kan man fra kl. 17.00 til 18.15 tilmelde sig ved aftenens turneringsudvalg. 
Præmierne bliver uddelt som placerings præmier. Det er altså ikke nødvendigvis vinderen der tager det hele. 
Det er gratis for alle at deltage i turneringen, som forventes at slutte ca. Kl. 22. 
Det er muligt at låne petanquekugler, men medbring gerne dine egne.
 
Torsdag morgen går det officielle Danmarksmesterskab i gang hvor der dystes i single. De efterfølgende dage indtil søndag står menuen på Mixdouble, Triple og Double. 
Alle dage starter spillet kl. 09.30, og det forventes at der først findes en Danmarksmester i de forskellige klasser sent på eftermiddagen eller først på aftenen. 
 
Der spilles både på Horsens Petanque Klubs faste baner ved siden af Dyrskuepladsen, og på parkeringsarealet i Bygholm Park/v. Scandic. Der bliver alle dage rig mulighed for at stifte bekendtskab med både bredden og eliten af dansk petanque. 
Er du til hygge, seriøs konkurrence og gode sportskampe, så gør dig selv den tjeneste at kigge forbi Horsens Petanque Klub fra 1-5 Juli. 
Fra Spilleudvalget18/06/15 22:13
IMG_0023Artikel fra denne uges lokalavis Horsens.DGI Landsdelsmesterskab i Single16/06/15 08:04
Renoveret hpk-logoVi er i Horsens Petanque Klub meget stolte over at stå som arrangør af dette års DM i Petanque, og er meget tæt på at have styr på alt det praktiske omkring dette års turnering. Vi håber at den normale petanquehygge og glæde ved spillet også spreder sig over dette års DM, i skøn forening med vindermentalitet, gode kampe, positivitet og dygtige petanquespillere.

Har du endnu ikke nået at tilmelde dig til dette års turnering, så fortvivl ikke. Der er frist til Fredag d. 26. Juni kl. 00:00.
Du kan tilmelde dig via Dansk Petanque ForbundEndnu et skift i spilleudvalget14/06/15 09:00 Kenneth og jeg vil gerne indkalde til spillermøde, torsdag den 25. juni 2015 kl. 18.30 i klubhuset!
Det er hovedsagelig, tiltænkt klubbens licensspillere.
Vi vil forsøge at afvikle mødet på ca. 30 minutter.

Vi ønsker selvfølge, at klubbens licensspillere, vil bakke op om os og vores planer.
Selv om vi begge, er kommet ind i spilleudvalget, via en “bagdør” 

Her vil vi gerne redegøre for vores planer og træningstiltag, med henblik på de resterende kampe i DKserien og Elitedivisionen, da vi mener, vi skal kæmpe for at beholde vores eksistens i de to rækker.

På vegne af spilleudvalget.
Kenneth og Niels
Al Bank SLT – 2. Runde14/06/15 08:35 Søndag d. 14. Juni blev landsdelsmesterskabet i Single spillet i Rask Mølle.
Der deltog 42 spillere i turneringen, hvoraf to spillere var fra Horsens.
Margrethe Sørensen fra HPK skulle forsvare en 1. plads fra sidste år, men hun måtte dog i år nøjes med en 5. plads.
Den anden HPK spiller der deltog var Kenneth Pedersen, som placerede sig midt i feltet af spillere på en 22. plads.

Vinder af turneringen blev Tage Kristensen fra Skanderborg, efterfulgt af Jakob Bernhardt, også fra Skanderborg, samt Janne Losic fra Hornborg på en 3. plads.Optakt Elitedivisionen – Horsens Folkeblad12/06/15 14:44 Niels Ege er trådt ind i spilleudvalget istedet for Torben Vous.DM nyt – Camping11/06/15 10:37 Vejrguderne kunne ikke rigtig finde ud af hvad de ville i går. Det blev en dag hvor solen ikke kunne overvinde regnvejret, på trods af at der var en del sol. Det samme kan man sige om Horsens Petanque Klubs Elitedivisionshold, der spillede på hjemmebane, og ikke rigtigt kunne finde deres ellers normale fine fodfæste i kampene.

Det blev desværre til 3 nederlag på en dag, man helst vil glemme. Det blev 3-5 mod Bøgeskov. 2-6 mod Starmasters, og 3-5 mod Hedebo.
Alt for mange kampe blev tabt 12-13, og flere spillere spillede ikke op til deres normale niveau.

Kun lidt bedre blev det for Danmarksserieholdet der spillede i Herrup. Man startede ud med at vinde 5-3 over Nordjylland. Tabte derefter 1-7 til Læborg, inden man igen tabte 3-5 til Vestfyn.Sidste års medaljetagere mødes10/06/15 11:43
Som optakt til morgendagens kampe i Elitedivisionen bragte Horsens Folkeblad i dag følgende artikel.
hsfo120615Holdudtagelse 2. runde af AL Bank SLT 201505/06/15 07:36
Husk at sprede ordet om denne fantastiske firmaturnering.

Så inviterer Horsens Petanque Klub til den årlige firmapetanque turnering, som mange efterhånden ser frem til.
Invitationen kan ses her
Del den gerne via facebook.Danmarksserien – Resultat i Føvling03/06/15 20:40
Og der kom lys!

Så har vi styr på alt for campingfolket.
I kan ankomme som I lyster, og slå jer ned på dyreskuepladsen fra og med Onsdag d. 1/7. Indskrivning sker løbende.
Der bliver brug for at koordinere forbruget af el, så vi ikke overbelaster nettet, men det får i mere info om når i skriver jer ind. Dog kan vi allerede nu sige at der ikke må bruges el-opvarmning på noget tidspunkt.

Der vil også være badefaciliteter under DM.

Priser pr. overnatning: Campingvogn 100 kr. – Telt 50 kr.

Spørgsmål ang. dette rettes til :
Torben Vous – 41 41 48 54

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *