Opdatering på sommerens resultater

Så er sommerferien forbi for de fleste og hermed følger en opdatering på sommerens resultater for HPK-spillere:

DM 2018 – 5 – 8. juli

DM 2018 blev i år afholdt hos Kliken Petanque Klub i Odense, og det blev 4 hyggelige dage med rigeligt med sol og varme. Flere af dagene måtte spillerne døje med regelrette sandstorme over banerne, hvilket klistrede rigtigt fint i solcremen på de bare ben. Dog intet som ikke kunne klares med et varmt fodbad:)
Det blev til mange gode kampe og en del udmærkede resultater for HPK´s spillere. Desværre blev det i år dog kun til en enkelt medalje til Horsens Petanque Klub, idet Janne Losic hentede en bronzemedalje i damesingle. Vi kommer stærkt igen til næste år:)

Regionstræf i Haderslev – 14. juli

Den 14. juli blev der afholdt Regionstræf i Haderslev. Det var igen en skøn sommerdag med strålende sol og masser af sommerhygge.
Horsens Petanque Klub stillede med 2 hold; Palle og Claus M. vandt 3 kampe af 5 og Janne og Mirim tog 1. pladsen med 5 vundne kampe.

Hasselgrisen – 5. august

Tillykke til Palle og Mirim med en suveræn 1. plads til hyggestævne hos Hasselgrisen

SLT, 3. runde – 18. august

HPK fik 2 point med hjem og ligger fortsat næstsidst i puljen, men nu kun et point fra Nordjyllands Petanque Klub.

Strandpetanque på Kirkholm Strand – 19. august

Endnu en dejlig dag med masser af petanque og fint sommervejr, hvor de medbragte paraplyer, gummistøvler og regntøj kunne holde regnen væk hele dagen igennem:)
Horsens Petanque Klub deltog med 3,5 doublehold og på trods af, at nogle måtte spille imod hinanden, sluttede alle hold i top 10 ud ad 26 hold.
Bedste placering gik til Leif og Sigrid, som sluttede på en 3. plads med 5 vundne kampe af 5.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *