Firmapetanque 2015 | Horsens Petanque Klub

Firmapetanque 201523/04/15 17:31
Det regnede Lørdag i Føvling. Heldigvis kom de første dryp først da de vindende hold stod med deres præmier i hånden, og præmieoverrækkelsen var slut. Indtil da var der faktisk solskin hele dagen igennem.
Der var to Horsens doubler i feltet af 40 hold til dagens stævne. Vera Overgaard & Jørn Nielsen, og Niels Ege & Claus Jakobsen.
WP_20150411_064Lørdagens vinder blev et af Horsensholdene, idet at Niels og Claus efter 6 kampe stod med 5 sejre på kontoen. Nederlaget kom i den sidste kamp, hvor man tabte til Vera & Jørn i en tæt kamp med 11-13.
Trods nederlaget i den sidste kamp, lykkedes det heldigvis at holde fast i 1. pladsen og den samlede sejr da regnskabet blev gjort op. Det var dog med mindste margin overhovedet, da der kun var et sølle point til forskel fra holdet på 2. pladsen, som var Brian Jakobsen & Christoffer Rækjær Nielsen fra Odense, som man dog havde besejret tidligere på dagen.
Vera & Jørn fik til dagens stævne en 5. plads, også med 5 sejre, så der er noget at leve op til for de Horsens spillere der drager til Føvling Søndag.

Et rigtig godt arrangement af Føvling, der helt sikkert er et besøg værd for dem der endnu ikke har været der. Lækkert morgenbord, gode baner, gode pølser, og generelt rigtig gode forhold. Eneste lille minus er at banerne skal slæbes over efter hver kamp, hvilket man kun burde gøre en gang på en turneringsdag, når turneringen er slut.

Søndag var der så turneringstart på anden etape af dette års Føvling Forår.11139484_10205597796497557_1319092511_n Her stillede kun et double hold op fra Horsens Petanque Klub.
Benny Jessing og Harry Ellehede kunne på en kold og blæsende forårsdag ikke spille sig helt frem som turneringsvinder, men dog næsten. Efter at have sejret i de første fem runder, skulle de i sidste og afgørende kamp møde Mogens & Inga fra Vestfyn, som hurtigt bragte sig foran 0-8. Benny & Harry kom dog lidt tilbage i kampen igen, men de formåede desværre ikke at komme helt i mål, og de måtte se sig slået med cifrene 8-13.
Susanne & Hans Henrik Albrechtsen fra Haderslev tog sig af 3. pladsen.

To godkendte dage fra de tre deltagende Horsenshold. En første, en anden og en femteplads.
Her på redaktionen sidder vi på nåle og venter på at modtage billeder af dagens præmietagende Horsenshold, og vi lover at det straks kommer op i artiklen, når vores udsendte fotograf indsender det.
Det er en meget hurtig og dygtig fotograf vi har ansat. Tak Einar Stærk.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *