Så er HPK kendt i medierne | Horsens Petanque Klub

Så er HPK kendt i medierne16/04/15 23:30
En lang dag med mange kampe i veterankvalifikationen er nu slut i Horsens, og det blev en stor succes for de tre deltagende Horsensspillere.

Solen skulle gå ned før den sidste kamp var færdigspillet, og selvom den havde stået højt på himlen, og varmet godt op under spillere og tilskuere hele dagen, så var der sidst på dagen god grund til at tage overtøj på, da det mildest talt blev hundekoldt.

IMG_4443Vindere af dagens turnering blev Torben Vous & Flemming Schmidt fra Horsens Petanque Klub, der sammen med Lars Schæfer fra Vestfyn overvandt dagens mange udfordringer på de svære baner bedst, og dermed kvalificerede sig som det ene danske hold til nations- turneringen i Hvidovre den første weekend i September.

Den anden plads skulle findes i dagens sidste kamp, som p.g.a. mørkets frembrud blev flyttet fra de banerIMG_4448 der var blevet benyttet igennem hele dagen på P-arealet, og op på HPK´s normale baner da der var brug for lysanlæg. Kampen stod mellem Henrik Vedel fra Horsens Petanque Klub, der sammen med Jette Møller & Johannes Christensen fra Lynge skulle møde Preben Worsøe, Bjarne V. Pedersen & Leif Lysholm fra Hedebo, og her tog førstnævnte sejren og kvalificerede sig som det andet hold til nationsturneringen.

Nr. 4 i dagens turnering blev Glen Bernstein, Keld Büchert & John Saxild-Hansen.

Der blev spillet mange gode, og lange kampe, men alt blev styret til perfektion af dagens turneringsudvalg og dommer.
Horsens Petanque Klub blev et par havestole fattigere, og her kan man så diskutere om HPK skal investere i nogle stærkere stole, eller man skal opfordre til lidt løbetræning ved siden af petanquetræningen.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *