Nyheder

Mar 2015Nyheder | Apr 2015 | Feb 2015Standerhejsning30/03/15 18:52 En stor del af klubbens medlemmer deltog Onsdag aften i årets standerheIMG_0006jsning. Klubben bød på vin, kaffe og chips.
Efter den værste tørst havde lagt sig blev der spillet lidt petanque, men den planlagte turnering blev droppet, da det både var for koldt, og fordi turneringslederen i form af klubbens formand glimtede ved sit fravær, da han var kørt i stykker på vej til Horsens.
Der blev istedet spillet et par kampe, alt imens nogle folk prøvede klubtøj og andre hyggede sig i det varme klubhus.IMG_0007

Til Pers store tilfredstillelse nåede flaget også at komme ned inden solen gik ned.
Nu er ude-sæsonen endelig igang, og vi ønsker jer alle held og lykke i den kommende sæson, og håber at i alle vil bidrage til at vi får arrangeret en god DM turnering i Juli måned.
Dansk Veteran Cup22/03/15 17:10
IMG_4351Som vi allerede annoncerede i Tirsdags, så var der inden dagens sidste runde i DGI´s Sekstet Vinterturnering ikke tvivl om hvor pokalen skulle hen for tredje år i træk, og det var endda på trods af at vinterturneringens vindere Horsens 1 tillod sig at tabe 3-6 til Hvirring 2 i den afsluttende runde Lørdag formiddag, som blev spillet i bidende kulde på Hvirrings udendørsbaner. Jeg er sikker på at der var mange spillere der i dag drømte om solskin og korte ærmer.

På holdet har følgende spillere deltaget gennem sæsonen. Bente Kristiansen, Harry Ellehede, Henrik Vedel, Niels Ege, Lars Vestergaard, Vera Overgaard, Kristian Nielsen, Torben Vous & Jørn Nielsen.

Det andet Horsenshold vandt i dag 5-4 over Aale/Ølholm, og holdte efter redaktionens beregning fat i femtepladsen, så vi må konkludere at det har været endnu et godt år i DGI´s Vinterturnering.Brandvarme Horsens22/03/15 17:09
Søndag var der i Høng kvalifikation til landskampen mod 5041550-dannebrogDet Sydsvenske Bouleforbund, hvor tre hold skulle udtages til at repræsentere Danmark.
To af de hold der gik videre, og nu skal spille landskamp mod Det Sydsvenske Bouleforbund havde Horsensspillere på holdkortet.

Det ene hold var Henrik Vedel, som spillede sammen med Jette Møller, Johannes Christensen og Jean Claude Aissa.
Det andet hold som gik videre var Torben Vous og Flemming Schmidt fra Horsens, som spillede sammen med Lars Schæfer og Jesper Sele.

Danmark skal møde Det Sydsvenske Bouleforbund på udebane d. 12. April, og på hjemmebane d. 8. August.Pokalen kom med hjem….Igen21/03/15 13:48
Der er afprøvning af nyt spilletøj i forbindelse med træningsaftenerne i denne og næste uge.

Tirsdag & Torsdag i denne uge er jeg i klubhuset kl. 17.45, så kom lidt tidligere end du plejer.Præsentation af det nye spilletøj20/03/15 13:46
Vejret og temperaturen I Bouledroume Odder i dag, stod i skarp kontrast til den bidende kulde afslutningen i DGI´s sekstet turnering lagde for dagen Lørdag formiddag.

IMG_4357Det var ikke kun temperaturen i drivhuset der var varm. Der var også flere Horsens spillere der så ud til at have fundet formen.

Vinder af årets sidste turnering i Odder blev et rent Horsenshold, bestående af Benny Jessing, Lars Vestergaard & Jens Erik Bull, som var helt suveræne gennem hele turneringen, og som endte med 5 sejre, og en score på 65-44.

På andenpladsen kom endnu et par Horsensspillere,IMG_4356 i form af Flemming Schmidt og Torben Vous, som sammen med Lars Schæfer fra Vestfyn endte på 4 sejre, og en score på 60-41.

Niels Ege fik sammen med Einar Stærk & Per Olsen fra Vestfyn en fjerdeplads.
Henrik Vedel sammen med Anne Marie Bigum & Jean Claude Aissi fra Brabrand en femteplads.
Endnu et rent Horsenshold bestående af Claus Jakobsen, Jørn Nielsen & Leif Ranthe en sjetteplads, samt Harry Ellehede, Kenneth Pedersen & Bente Kristiansen på en niendeplads.

Tak til holdet bag Bouledrome Odder for nogle gode turneringer i denne vinter. Vi vender stærkt tilbage i næste vintersæson.Bestyrelsesmødet 18. Marts20/03/15 07:00
DGI_LOGO_RGB_SORT.png.ashxBegge DGI Sekstet hold var idag i aktion i Hvirring petanquehal.
For Horsens 1 blev det til en sejr på 5-4 over Hornborg/Give, og holdet fører nu turneringen med 5 point ned til nummer to Hvirring 2.
Det andet Horsens hold spillede i dag mod Glud, og her rendte Horsens 2 også med en 5-4 sejr, og hænger godt på i midten af rækken.

Der resterer 2 runder af årets turnering.Horsens afholder DM 201520/03/15 06:55
Her følger en præsentation af det nye spilletøj.

Jakken er obligatorisk, og så kan man frit vælge om man vil have en t-shirt eller en polo.

Priser: T-Shirt, 225 kr. – Polo, 300 kr. – Jakke, 360 kr.
Klubben giver et tilskud på 200 kr. pr. spiller.

654367_02654371_02GetImage.ashx

Standerhejsning18/03/15 23:09 Spilleudvalget vil gerne opfordre klubbens veteraner til at se nærmere på følgende turnering. Hold skal tilmeldes inden 1. April.
Dansk Veteran Cup

OBS: Det er ikke nødvendigt at have licens for at deltage.Turneringsplan Al Bank SLT 201518/03/15 09:00
Først skulle de. Så skulle de kun måske. Men nu skal de helt sikkert.
Efter en del forvirring kan vi nu endelig offentliggøre at Horsens bliver arrangør af DM 2015 som foregår i dagene 1-5 Juli. Horsens Petanque Klub glæder sig meget til at få besøg af hele det danske petanquefolk.

Alle relevante oplysninger ang. det praktiske under DM ugen vil løbende blive opdateret under menupunktet “DM 2015”, så husk at gemme hpk.dk i dine favoritter.Horsens 1 vinder DGI´s sekstet vinterturnering17/03/15 22:15 petanque_logoI forbindelse med den første Onsdagsklubtræning, vil vi åbne den nye sæson med at afholde den traditionelle standerhejsning, med efterfølgende turnering og lidt godt til ganen.

Klubbens medlemmer inviteres hermed til årets standerhejsning d. 1. April kl. 18.30

Info: Solen går ned kl. 19.56 den pågældende dato, så vi kan nå at flage med Dannebrog inden vores klubvimpel bliver hejst.Nyt fra Dansk Petanque Forbund16/03/15 14:42
Så er Turneringsplanen for for Al Bank SLT 2015 klar, og kan ses her.

Elitedivisionen skal spille i Høng, Horsens, Vestfyn og Hedebo.
Danmarksserien skal spille i Føvling, Herrup og Nordjylland, og skal derudover spille en ekstra gang i Føvling.Medlemsmøde15/03/15 20:50
Fem Horsens spillere i top 4 var resultatet fra dagens turnering i Ringe lethal, hvor der deltog 24 hold.

IMG_4326Da man allerede under opvarmningen krydsede klinger i form af en kamp, som aldrig blev færdigspillet inden turneringen blev sat igang, havde man kun håbet på at man 6 timer senere igen stod over for hinanden i dagens finale.

Med 4 sejre til hver efter de første 4 kampe, stod Flemming Schmidt / Torben Vous overfor Harry Ellehede / Claus Jakobsen i finalen.IMG_4329 Her var det Flemming og Torben der trak det længste strå, med en sejr på 13-6. Kampen blev på fornemste vis afgjort med et par carreau´er af en storskydende Torben Vous, som henviste Harry og Claus til andenpladsen.
Benny Jessing tog sig af fjerdepladsen, sammen med Kim Sørensen fra Vestfyns Petanque Klub.Det var ikke så ringe15/03/15 18:06
I Hvirring Petanquehal fik Rask Mølle her til aften en tur i Horsens velsmurte petanquemaskine. De blev ikke levnet mange chancer, da Horsens kørte dem over, og vandt hele 9-0, med en samlet score på 117-39.Pokal

Da Hvirring 2 på samme tid tabte med 4-5 til Skanderborg, betyder det at ingen hold kan hente Horsens, selvom der stadig mangler en runde i dette års sekstet turnering.

Horsens 1 ligger nr.1 med 74 point foran Hvirring 2 der har 64 point.

Det er tredje år i træk at Horsens løber med guldet i DGI´s sekstet vinterturnering.
Sidste runde spilles i Hvirring på Lørdag d. 21. Marts kl. 10, hvor begge Horsenshold deltager.Elitedivision13/03/15 09:59
Vi har modtaget følgende fra DPF´s Eliteudvalg angående veterantruppens sammensætning i fremtiden.

dpfVeterantruppens fremtid.
Eliteudvalget har fået en del input fra veteranerne om, at tiden er inde til udtagelse af veterantrup i lighed med de øvrige trupper.
 
Derfor vil Eliteudvalget benytte Turneringsudvalgets moderniserede triple ranglisteturneringer til at danne en veterantrup i 2016.
Veteraner optjener således individuelle point fra triple ranglisteturneringerne i 2015 og de 12 bedste veteraner fra årets triple ranglisteturnering danner veterantruppen i 2016.
 
Når truppen er fundet, arbejder Eliteudvalget med veterantruppen i lighed med de andre trupper og udtager det eller de hold, som skal repræsentere DPF ved internationale mesterskaber.
Turneringsudvalgets præmisser for triple ranglisteturneringen, som danner grundlag for udtagelsen af veterantruppen kan læses i klubmappen snarest.
 
Eliteudvalget håber at klubberne og især veteranerne vil tage godt imod dette initiativ og vil deltage flittigt i årets triple ranglisteturneringer, og på den måde optjene de ranglistepoint, der danner grundlag for udtagelsen.
 
Med venlig hilsen
Henrik Toft
DPF EliteudvalgetEr du vores næste landsholdsspiller ?11/03/15 18:40 Horsens har fået tildelt hjemmebane i anden runde af Al Bank SLT i Elitedivisionen, som spilles d. 13. Juni.Sejr til Horsens 210/03/15 22:22 Invitation.
Bestyrelsen inviterer til medlemsmøde

torsdag d. 19.3 kl. 18.00-18.30.

Vi skal snakke om vores muligheder for at afholde DM 2015.
Klubben er blevet spurgt af forbundet, og klubbens opgave er at sørge for de fysiske rammer med baner m.m. måske noget mad, hvis vi kan overkomme det, og så selvfølgelig oprydning.

Der bliver brug for mange hjælpende hænder, og der er mulighed for at være med i noget, der styrker klubben. Alle er kvalificerede.

Kom og bak op om klubben og bestyrelsen.
Så bakker klubben op bag dig!

Venlig hilsen på bestyrelsens vegne

Torben
Formand
DM i Horsens ?10/03/15 17:24
Så start imens du er ung i en sport der stadig er forholdsvis ukendt på konkurrenceplan i Danmark. Er du ikke ung, så har vi også en plads til dig.

petanque_logoEn ny sæson står for døren, og i Horsens Petanqueklub kan vi kun udfylde halvdelen af vores mange baner på en træningsaften, derfor søger vi nye medlemmer. Der er plads til alle, unge som gamle, folk der vil spille på absolut eliteniveau, og dem der bare vil hygge sig lidt.

Er du alene eller sammen med en kammerat/veninde, eller er det hele familien der skal finde en sport at være sammen om ?
Kontakt en fra bestyrelsen eller spilleudvalget hvis du tror at det kunne være noget for dig.

Du finder vores baner og klubhus på Schüttesvej 1, lige ved siden af dyreskuepladsen.
Vi træner Tirsdag og Torsdag kl. 18.30, samt Søndag kl. 10.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *