Feb 2016Nyheder | Mar 2016 | Jan 2016Konstituering i bestyrelsen24/02/16 07:20
BestyrelseEfter at have kørt på halv kraft i et par måneder, kunne en fuldtallig bestyrelse Torsdag aften sætte sig omkring det runde bord for at konstituere sig, og præsentationen af Horsens Petanque Klubs bestyrelse for året 2016 ser ud som følger.

Sekretær: Kenneth Pedersen
Bestyrelsesmedlem: Tage Sørensen
Suppleanter: Leif Ranthe & Claus MadsenTurnering i Ringe14/02/16 20:16
16 hold havde fundet vej til Odder for at deltage i Lørdagens tripleturnering.
Turneringen blev vundet af Jesper Sele, Lars Schæfer & Henrik Vedel (Vestfyn / Brabrand), efterfulgt af Michael Skov, Jakob & Claus Kulmbach (Føvling), og på 3. pladsen Einar Stærk, Henry Larsen & Tommy Jensen (Brabrand)

Bedste Horsens Triple i form af Harry Ellehede, Bente Kristiansen og Claus Jakobsen indtog 6. pladsen, imens de nyslåede Horsensspillere Janne & Mirim Losic, i selskab med Kenneth Pedersen indtog 9. pladsen.
Niels Ege, Leif Ranthe, og den tidligere Horsensspiller Benny Jessing endte turneringen på en 14. plads.

IMG_0073I Ringe blev der Søndag spillet doubleturnering, med deltagelse af hele 28 hold.
Turneringens A-pulje blev vundet af Henrik Vedel & Jesper Sele (Brabrand / Vestfyn) Nr. 2 blev Lars Jørgen Kongesbak & Inge Bach (Hvirring) Nr. 3 blev Birgit Hansen & Knud Kjær (Føvling)

Bedste Horsenshold i dag blev Vera Overgaard & Jørn Nielsen, som endte som nr. 5 i B-puljen, imens Claus & Laura Jakobsen spillede sig i C-puljen, og her også endte som nr. 5.

Vera & Jørn endte dagen med 3 sejre, imens Laura & Claus på trods af godt spil fra især Laura, kun tog en enkelt sejr.
DGI Vinter sekstet14/02/16 17:08
Det skal gå mere end galt hvis ikke Horsens 1 skal rende med trofæet i dette års vinter-sekstet under DGI.
Tirsdag aften blev Haderslev besejret med 8-1, hvilket bringer Horsens 15 point foran Hvirring 1, inden de sidste to spillerunder.
Det andet Horsenshold vandt i aftes 6-3 over Østbirk, og ligger nu på 4. pladsen, med 7 point op til Hvirring 2, og 1 point ned til Østbirk og Glud.
Weekendens Resultater12/02/16 07:00
Termometeret viste minus 9 grader da undertegnede stod op Lørdag morgen kl. 05.30, og der var intet der tydede på at det skulle blive meget varmere i løbet af dagen, da kursen blev sat mod Bøgeskov, til dagens Triple turnering.
Den første times tid var der meget koldt, men da først solen bragede igennem på himmelen, blev det ganske lunt at spille, og flere mennesker var nød til at smide det yderste lag tøj for ikke at have det for varmt.
Der deltog 27 tripler i dagens turnering, men der var desværre ikke nogen Horsensspillere i præmierækken. Turneringen blev vundet af Jonas Kristensen, Dennis Steffensen og Søren Gregersen fra Bøgeskov, efterfulgt af Peter Laursen, Peter Ellekær & Lars Andersen (Vennerne/StarPetanque), og på 3. pladsen Einar Stærk, Jean Claude Aissa & Stephane Seigneuret (Brabrand/Herrup).
De første Horsens spillere dukkede op på resultatlisten da vi nåede til 10. pladsen, hvor Harry Ellehede & Claus Jakobsen placerede sig med deres makker Kim Frost fra Bøgeskov. Som nr. 15 havde vi en ren Horsens triple. Kenneth Pedersen, Claus Madsen og en turneringsdebutant i form af Simon Poulsen. På plads nr. 20 placerede Bente Kristiansen sig sammen med Annie Kristensen & Charlot Thomsen (Bøgeskov/KPK)

Til Søndagens vinterspil i Hvirring Petanque Hal deltog ialt 45 spillere, hvoraf de 5 var fra Horsens. Leif Ranthe, Sigrid Gosvig, Kristian Nielsen, Claus Jakobsen, og Henrik Vedel, som lidt endnu kan stille op for Horsens Petanque Klub. Det endelige resultat er ikke offentliggjort endnu, da turneringsledelsen skulle fintælle resultaterne pga. de mange deltagere, men både Kristian Nielsen & Claus Jakobsen vandt alle deres 3 kampe, og placerede sig i Top 6.

Edit: Søndag aften og en fintælling senere er det endelige resultat fra Hvirring gjort op. seks spillere endte på 3 sejre, og af dem var det Svend Petersen fra Hvirring, der med scoren 39-12 placerede sig øverst, skarpt efterfulgt af to Horsens spillere, Claus Jakobsen (39-13) og Kristian Nielsen (39-15)

Leif Ranthe blev nummer 14 med 2 sejre, Henrik Vedel nummer 19 med 2 sejre, og Sigrid Gosvig blev nummer 27 med 1 sejr.DM 201608/02/16 20:30
DPF_logoDet er her til aften blevet offentliggjort at årets DM turnering, som afholdes i perioden 30/6 – 3/7 skal spilles i Vestfyns Petanque Klub.
Vi ser frem til gode dage i Middelfart.

Kilde: Dansk Petanque ForbundDGI Vinterturnering Kvartet07/02/16 06:47
20160211_213905Sidste år vandt Hvirring foran Horsens, og i årets sidste kamp skulle netop disse to hold krydse klinger om hvem der skulle have pokalen med hjem i år. Før dagens kamp stod de lige i point, men Horsens havde en bedre score, og kunne nøjes med uafgjort.

Kampen mod Hvirring endte uafgjort, og Horsensholdet kunne derfor på en bedre score fejres som årets vindere af kvartetturneringen.
Horsens stillede op med Bente Kristiansen, Kenneth Pedersen, Benny Jessing & Leif Ranthe.