Horsens Kommunes Idrætspris | Horsens Petanque Klub

Horsens Kommunes Idrætspris24/01/16 19:08
Horsens Byråds Kulturudvalg uddelte her til aften Horsens Kommunes Idrætspris 2015, som gives til idrætsudøvere som har opnået bemærkelsesværdige resultater i det forgangne år.
Som konferencier til aftenens prisoverrækkelse stod den i Danmark, “verdensberømte” sportsredaktør fra Horsens Folkeblad Tommy “Kuglepen” Poulsen, og priserne blev overrakt af borgmester Peter Sørensen, og kulturudvalgsformand Kristian Dyhr.

IMG_0385For Horsens Petanque Klub fik Bente Kristiansen & Henrik Vedel overrakt prisen for deres Danmarksmesterskab i Mix under DPF, og Harry Ellehede, Jørn Nielsen, Niels Ege & Vera Overgaard for deres Landsmesterskab i kvartet under DGI.
Under prisoverrækkelsen til Horsens Petanque Klub, kunne vi også glæde os over at Tommy Poulsen talte meget positivt om vores sport og vores klub, som han har besøgt et par gange, sidst til DM ugen i Horsens i 2015. Han opfordrede desuden også folk til at kigge forbi når der er arrangementer i Horsens Petanque Klub, da det som han udtrykte det er et meget hyggeligt sted, med rigtig meget flot petanquespil.

Efter prisoverrækkelsen var Horsens kommune vært ved en gang ristede pølser m. brød og tilbehør. En ikke særlig sporty spise, men en pølse siger selv ikke den mest seriøse sportsmand sjældent nej til, og en petanquespiller gør nok slet ikke.
Tillykke med priserne til Horsens Petanque Klub.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *