Juleturnering i Odder | Horsens Petanque Klub

Juleturnering i Odder27/12/15 15:15
1909837_10207333431567349_3810491872885914916_nI dag blev den sidste låge i årets petanquekalender åbnet, med det sidste 2015 stævne i Bouledromen i Odder.

22 hold var indskrevet til juleturneringen, som blev spillet i på denne årstid taget i betragtning, meget høje varmegrader, og der var i dag et flot fremmøde af horsensspillere, som skulle ud at lufte kuglerne efter jul.
Niels Ege, som i dag havde selskab af Kasper Bak Laursen vandt turneringen, da de slog Maria Kristensen og Jean Claude Aissa i finalen, og som det eneste hold endte på de maksimale 5 sejre.

På 3. pladsen sluttede Henrik Vedel & Mette Kristensen. Torben Vous blev sammen med Jan Bremseby nr. 5.
Vi skulle desværre noget længere ned på listen for at finde de næste horsensspillere. Kristian Nielsen & Benny Jessing placerede sig som nr. 14. Harry Ellehede & Claus Jakobsen som nr. 16. Leif Ranthe & Claus Madsen som nr. 17, og Vera Overgaard & Jørn Nielsen som nr. 18.

Næste turnering i Bouledromen i Odder er en doubleturnering, som spilles Lørdag d. 30. Januar.